lauantai 29. marraskuuta 2014

Pizzailta

Kyllä hyvä ruoka vain on elämän ihanimpia asioita! Nyt on tullut herkuteltua oikein kunnolla. Eilen olin miehen kanssa kahdestaan (! <3) mielettömän ihanassa Heinätori-ravintolassa syömässä, suosittelen lämpimästi. Paikka olisi ollut oikein kuvauksellinenkin, mutta en kokenut luontevaksi räpsiä kuvia täydessä ravintolassa, keskityttiin aistimaan tunnelmaa ja nauttimaan ruuasta sekä hyvästä seurasta. Tänään aamu saatiin aloittaa Hotelli Tammerin legendaarisella aamiaisella, joka vei kielen mennessään. Ja nyt illan vielä kruunasi pieni pizzatehdas.


Laitettiin pizzoihin tällä kertaa muun muassa pinaattia ja fetaa, aivan loistava kombo. Vihreä väri saa pizzan näyttämään todella houkuttelevalta.

Pari hyväksi havaittua vinkkiä: Anna uunipellin kuumentua uunissa ja sujauta pizza sen päälle juuri ennen paistamista. Pohjasta tulee rapeampi. Pizzan reunat kannattaa voidella oliiviöljyllä heti kun olet ottanut sen uunista. Reunat eivät kovetu ja lisäksi oliiviöljyn maku antaa loistavan lisän.


Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? Olisi mukava kuulla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!