torstai 3. heinäkuuta 2014

Päivän raita-asu ja alelöytö

Piitkästä aikaa asukuvaa ja oikein laadukkaasti eteisen peilin kautta otettuna. Tässä Filippa K:n raitapaidassa olen viihtynyt erinomaisen hyvin, yksi parhaista ostoksistani pitkään aikaan. Kuvista ei nyt näy, mutta paidassa on hieman vajaamittaiset pitkät hihat ja venepääntie. Shortsit ovat Vilasta ja niissä on sopiva pituus kaupunkikäyttöön. H&M:n farkkutakki on hankinta viime kesältä, tykkään edelleen sen mallista kovasti. Laukkuna tietysti lempparini Longchamp ja jalassa maailman mukavimmat Vagabondin ballerinat. 

Nämä baltsut ovat jo viisi vuotta vanhat ja ahkerasti käytetyt. Olen kenkävoiteella saanut ne pysymään kunnossa, toivottavasti palvelevat vielä pitkään. Nämä ballerinat ovat mulle sellaiset luottokengät, jotka lähtevät aina reissuihin mukaan mukavuutensa ansiosta. Niissä olenkin tallustellut Thaimaassa, Singaporessa, Espanjassa, Kreikassa ja monen monessa muussa paikassa.


Tässä asussa kävin tänään niinkin kivassa paikassa kuin työterveydessä. Olen ollut nimittäin jo viikon kipeänä ja tietysti ihan tuhottoman ärsyyntynyt koko tilanteeseen, kauan odotetulla kesälomalla kun olen. Jo useamman päivän ääni on ollut lähes kokonaan kateissa ja voin kertoa, että on superturhauttavaa kun ei pysty puhumaan. Pikku-T:kin on ihan ihmeissään äidin kuiskimisen kanssa... Toivottavasti saisin nyt itseni kuntoon ja päästäisiin nauttimaan kesälomasta!

Apteekin kautta kotiin kurvatessani piipahdin Espritin myymälässä ja sieltä teinkin kivan alelöydön päivän piristykseksi. En ennestään omista yksiäkään tennareita ja olen sellaisia kaipaillut. Näissä popoissa on kaunis harmaa sävy ja sopivasti muutaman sentin korotettu pohja. Ennustan monia mukavia käyttökertoja tälle parille.


Aurinkoa loppuviikkoonne! :)

4 kommenttia:

  1. Sama paita löytyy omasta kaapista ja se on niin paras. Nyt vaan parin vuoden ahkeran käytön ja pesun tuloksena alkaa haalistua, ja olenkin suunnitellut hankkivani tilalle toisen samanlaisen. :) ps. Käyhän blogini puolella osallistumassa Nespresso kahvikoneen arvontaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä oikein hyvän mallinen ja -laatuinen paita! Olen itsekin ajatellut, että toinen sinivalkoisena voisi olla kiva. Kiitos vinkistä, mutta meillä on jo varastossa pari kahvikonetta ylimääräisenä, joten taidan jättää arvonnan tällä kertaa väliin. :)

      Poista
  2. Äh, pikaista paranemista! Ihanan raikas asu ja kivan tennarilöydön teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Sain eilen penisilliinikuurin ja onneksi nyt tuntuu, että alkaa viimein helpottaa tämä olo!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!