lauantai 28. syyskuuta 2013

Toinen kerta toden sanoo

Pari viikkoa sitten unohdin uudet aurinkolasini bussiin, eikä niitä enää löytynyt. Onni onnettomuudessa oli, että sain korvauksen matkatavaravakuutuksesta ja kävinkin tänään ostamassa samanlaiset tilalle. Nämä ovat Ray-Banin klassikot, mallin nimi New Wayfarer. Varmaan monelta siellä ruudun takaakin nämä lasit löytyy, muun muassa molemmilta siskoiltani. ;)



Syksyllä ei aurinkolaseja juuri tarvitse, mutta nämä ovat valmiina odottelemassa ensi kevättä ja kesää. Olen tosi kova käyttämään aurinkolaseja, mulla on valoherkät simät enkä yhtään tykkää siristellä.

Tummat rinkulat löytyy kyllä silmien ympäriltä ihan ilman arskojakin, väsyttävä viikko takana. Huonosti nukuttujen öiden ja kärttyisten iltojen syy selvisi eilen kun T:n korva alkoi vuotaa - tulehdushan se siellä. Jep jep, niin minäkin luulin, ettei putkitettu korva tulehtuisi. Nyt taas parannellaan, taidankin painua pienille päikkäreille kun on tilaisuus käsillä. Ja samalla toivon, että pienen korvakierre katkeaisi viimein...

Mukavaa lauantaita!

6 kommenttia:

  1. Upeat raybanit! Itse ostin juuri muutama viikko sitten samat mustana, ja koska Silmäasemalla sattui sopivasti olemaan mahtava -50% tarjous, ostin kahdet... Järkeilin sen niin, että jos saan näin "kahdet yhden hinnalla", niin olisi suorastaan muotirikos jättää tilaisuus käyttämättä! ;-) Nuo kotelotkin on todella tyylikkäitä, olen tyytyväinen hankintaani!

    Olen keväästä alkaen seurannut blogiasi ja pidän siitä todella paljon! Itsekin juuri pienen pojan saaneena on mukavaa seurata teidän arkea. Toivotaan, että tuo korvatulehdus paranee pian! Voimia pikkumiehelle!

    -Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No silläpä minäkin nuo hankin kun nyt oli vielä -50 % tarjous voimassa! Keväällä kaikki on kuitenkin taas normaalihintaista. Ja kotelot on kyllä tosi hienot, mulla on nyt kaksi koteloa yksille laseille, musta ja ruskea.

      Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani. Oikein ihanaa syksyä sinulle ja pienelle pojallesi!

      Poista
  2. Paranemista pienelle miehelle, tosi kurjaa tuo, kyllähän sitä olettaisi, ettei putkitetut korvat tulehtuisi... Täällä kans pikkuneiti ollut vajaan viikon verran kuumeessa, nuhassa ja yskääkin on. Korvatulehdusta odotellessa... Täytyy mennä ens viikolla lääkäriin, jos ei kuumeilu lopu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopas muuta... kyllä mä olen kuullut, että joillakin korvatulehdukset jatkuu putkista huolimatta, mutta toivoin kyllä, ettei meillä olisi jatkunut. On kyllä tuo pikkuinen sairastellut aika paljon. Onneksi nyt huomaa hyvin tulehduksen kun alkaa valua heti ulos putkien ansiosta. Paranemisia myös sinne ja toivottavasti ei olis korvatulehdus kyseessä tyttösellä!

      Poista
  3. Mahtavaa että sait uudet lasit noin kivuttomasti hankittua! Ei varmaan nuo unohdu minnekään ;)

    Tsemppiä minimiehelle, toivottavasti paraneee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tosiaan kannatti hakea korvausta vakuutuksesta!
      Pienen vointi on jo oikein hyvä, lääkekuuri tepsi nopeasti.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!