torstai 3. tammikuuta 2013

Lisää kasteisia helmiä

Sain joululahjaksi ihailemani ja himoitsemani Iittalan Kastehelmi-tarjoilukulhon. Se on niin kaunis! Tähän aikaan vuodesta hedelmät ovat parhaimmillaan ja niitä tuleekin syötyä aika reilusti. Kulho täyttyy joka kauppareissun jälkeen. Tuo kulho on muuten kivan siro ja pienikokoinen, sopii hyvin jälkiruokien tarjoiluun ja vaikka karkkikipaksi illanistujaisiin.


Iltakuvasta ja kynttilästä huolimatta alan olla ihan kevätfiiliksissä. Tämä tapahtuu aina heti tammikuussa - huspois kyntteliköt, kotiin pitää saada jotain keväistä! Tosin en tiedä mitä... katsotaan... Mulla on tänään auto käytössä, joten ehkä lähdetään T:n kanssa sisustusmyymäläkierrokselle (lue: ainakin Ikeaan) kunhan poju herää päiväuniltaan. 

Pakko muuten mainita, että herra menee nykyään NIIN kiltisti päikkäreille omaan sänkyyn, hieman vain silittelen selkää ja sinne jää nukkumaan. Samoin illalla. Ja salaisuutena lienee se, että vauvamme on oppinut syömään tuttia. Ihan uskomaton rauhoittava maaginen muutos elämässä, voin kertoa. Mulle on nyt ihan sama kuinka vaikeaa siitä mahdollisesti on joskus vierottaa pois, enköhän mä jonkun kivan tarinan sitten keksi...

 

6 kommenttia:

  1. Tuo Kastehelmikulho on upea! Rikoin omani astianpesukoneeseen syksyllä ja haaveissa olisi hankkia uusi.

    annemi/52weeksofdeliciousness

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi... Uskaltaakohan tuota pestä siis ollenkaan koneessa? Pari kertaa on jo ehtinyt ollakin, eikä mitään ole tapahtunut.

      Poista
  2. Minulle tuli kastehelmihimotus joululahjaksi saamani sarjan tarjoilulautasen myötä. Pari kippoa tai kulhoa täytyy saada. :D Pitäisi varmaan vierailla outletissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Noita on ollut myös aika usein kantistarjouksena, ainakin Sokoksella ja Stockalla, en ole nyt ihan varma muistanko oikein mutta ehkä Prismassakin...

      Poista
  3. Kauniita ovat! Mä ostin vihdoin itselleni joululahjaksi kaksi Kastehelmen tuikkukippoa, ja oonkin niitä ihaillut kovasti. Äidiltä hain Kastehelmen tarjoilukulhoja ja tasseja joulupöytään, täytyy koittaa käyttää välillä arkisinkin, niillä saa kaunista piristystä kattaukseen. Mun kippoja ei voi koneeseen laittaa, ovat sen verran vanhaa tuotantoa. :)

    Tutti on kyllä hieno keksintö! ;) Kiva, että nukkuminen sujuu. Meillä pikkuneiti on ollut viikon verran ilman yötissiä ja on mennyt niin hyvin, viime yökin meni hienosti ekaa kertaa omassa huoneessa isosiskon kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään ihan hirveästi poltella tuikkua nimenomaan Kastehelmi-tuikkukipossa, se antaa todella kauniin valon ympärilleen!

      Tutti on ihmiskunnan hienoimpia keksintöjä! Kiva kuulla, että teillä yösyömisestä vieroittaminen on sujunut hyvin. Meillä T saa vielä kerran yössä pullollisen maitoa, saa nähdä koska siitä päästään eroon. :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!