sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pikkuhuoneen muutossuunnitelma

Olen mietiskellyt "pikkuhuoneemme" muutostarpeita tällä viikolla. Kyseessä on siis huone, josta olisi tarkoitus tehdä piakkoin T:n makuuhuone. Samalla huoneessa kuitenkin pysyy minun vaatesäilytykseni, liinavaatekaappi, työpöytä ja kirjahylly, jossa on kaikenlaista mappia ja sen sellaista säilytettävää. Niille kun ei ole paikkaa muuallakaan asunnossa, eikä toisaalta T tarvitse vielä omaan huoneeseensa leikkitilaa. Olisi mukavaa, että huone olisi kaikesta sillisalaatista huolimatta myös sisustuksellisesti toimiva ja nätin näköinen.


Yllä olevasta kuvasta näkyy huoneen nykyistä tilannetta eli sävymaailma on pehmeän beigen valtaama. Senkkiä olisi tarkoitus siirtää niin, että saamme T:n sängyn huoneen perälle - en kylläkään vielä tiedä tuleeko se osittain ikkunan eteen poikittain vai seinän viereen pitkittäin. Tekstiilit ajattelin vaihtaa astetta reippaampiin, todennäköisesti ompelen verhot ja jotain muuta pientä piristettä Ikean mustavalkopilkullisesta Hildis-kankaasta. Tuntuu, että vaihteeksi kappamallinen verho voisi olla kivempi kuin tuollainen sivuverho. 



Tällä hetkellä huoneessa on beige puuvilla-paperinarumatto, jonka tilalle mietin pyöreää nukkamattoa, ehkä jossain raikkaassa värissä tai sitten ihan harmaana. Lelujen ja/tai lastenkirjojen säilytykseen himoitsen Muuton Restore-koria, niitä voisi olla kaksikin! Edelleenkin mielessä pyörii tuo Brio Sleep-sänky, se on niin linjakas ja myös juniorisänkynä kivan näköinen. Ai niin, ja lapsen yövaloksi tietenkin Ferm Livingin ihana puinen seinävalaisin!


Näillä suunnitelmilla jatketaan sunnuntain viettoa, 
toivottavasti pääsen pian toteutukseenkin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!