perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ihonhoidon suosikkeja

En ole erityisen kokeilunhaluinen ihonhoidossa. Arvostan hyvää hinta-laatusuhdetta ja mielelläni ostan riittoisia tuotteita, jotta ei tarvitse jatkuvasti olla ostamassa jotain. Minulla on rasvaisuuteen taipuvainen sekaiho, ja näin lähemmäs kolmikymppisenä myös niitä ensimmäisiä juonteita. Päätin listata muutamia toimivia tuotteita, joita voin hyvillä mielin suositella muillekin.




1. Clinique rinse-off foaming cleanser: todella riittoisa ja tehokas putsari kasvoille. Tuubi kestää ikuisuuden, sillä tuote vaahtoaa niin hyvin, että sitä tarvitaan vain pienenpieni määrä. Näin ollen kutsuisin tuotetta myös edulliseksi. Sopii rasvoittuvalle iholle hyvin, mutta miinusta siitä, että tämä ei sovellu silmämeikin poistoon.

2. Clinique clarifying lotion 2: Tämä tuote ei taida paljon esittelyjä kaivata, on voittanut vuodesta toiseen naistenlehtien parhaiden tuotteiden äänestyksiä. Niin ikään hyvin riittoisaa tavaraa, raikastaa kasvot mukavasti meikin poiston jälkeen ja jälleen kerran tuntuu toimivan rasvaisuuteen taipuvaisella iholla. 

3. Rainbow aloe vera deodorantti: Ihan huippuhyvä tuote! Pitää hienhajun ja kosteuden poissa, ei ärsytä kainaloita, on halpa ja miedon tuoksuinen. Lopetettuani e-pillerit viime keväänä tuntui, ettei mikään dödö kestä koko päivää - onneksi löysin tämän.

4. Favora käsivoide: Tätä parempaa käsivoidetta saa hakea (ja vinkatkaa ihmeessä, jos löydätte, omasta mielestäni tämä on täysin omaa luokkaansa)! Hoitaa korppukuivat kädet pehmeiksi ja imeytyy nopeasti. Käytän myös jalkoihin ja satunnaisesti vartalolle kuivimpiin kohtiin. Rauhoittaa ja kosteuttaa hetkessä. Myös mieheni on innostunut tästä tuotteesta ja hoitaa käsiään nykyään talvisin aktiivisesti - kuulemma tätä viitsii käyttää päivittäin, koska jättää kädet pehmeiksi eikä yhtään rasvaisen tuntuisiksi, eikä tuoksu "naiselta". Ainut miinus siitä, että tuubi on niin pieni... Voisin ostaa tätä vaikka isossa pumppupullossa talvi-ihon pelastukseksi.

5. Avene cleanance kosteusvoide: Raskauden ajan ihoni on ollut suoraan sanottuna kamalassa kunnossa! Etenkin leuan ympäristö on saanut kokea varsinaisen finnien ryntäyksen. Tämä tuote pääsi kokeiluun suhteellisen hiljattain ja nyt on jo toinen tuubi menossa (ei siis kovin riittoisaa tavaraa valitettavasti). Tuntuu rauhoittavan pahinta rasvoittumista ja pitävän ihon mattapintaisena koko päivän. Käytän siis meikin alla ja toimii.

6. Lumene silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille: Yksinkertaisesti todella hyvä ja riittoisa silmämeikinpoistoaine, sopii herkille silmilleni hyvin.

7. No7 protect & perfect silmänympärysvoide: Tämän hetken sy-voidesuosikkini (Pirkka Q10 silmänympärysvoiteen ohella). Miellyttävä koostumus ja tosi riittoisaa. Tämä on jonkin sortin anti-ageing-tuote eli voisi sanoa, että haen myös pientä mielenrauhaa elättelemällä toivoa ryppyjen tulon viivästymisestä. ;)

Löytyikö joukosta jotain teidänkin lemppareita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!